Din guide til ferie i Østerrike
Din guide til ferie i Østerrike

Om oss

Vi er ikke et reisebyrå men ønsker å informere om hvilke muligheter som finnes dersom man velger Østerrike som ferieland. Mange har prøvd en skiferie, men ikke alle vet hvor flott Østerrike er på sommeren. På denne siden prøver vi etterhvert å vise litt av mye både for sommer og vinterferie.

Vi som står bak dette prosjektet er ekteparet Rune Røraas og Jeanette Therese Røraas-Ramsbacher.

Bakgrunn:

Rune: Utdannet innen mekatronikk og har jobbet mange år som testingeniør og senere webutvikler og har lang erfaring med online markedsføring.

Jeanette: Har bodd over 10 år i Østerrike og utdannet seg der innen turisme og hotellfag. Jobber idag som markedsføringsansvarlig ved en teknisk bedrift i Kongsberg. Regner seg som halvt Østerriksk da hennes far er Østerriker.

Da vi begge er like forelsket i Østerrike reiser vi nedover jevnlig, både på sommer og vinter, oftest flere ganger i året. Noen ganger på familietur, andre ganger med vennegjenger.

I utgangspunktet er dette et hobbyprosjekt, men om du ønsker rådgivning innen reiser til Østerrike kan vi nok bidra etter avtale om pris osv. Ta da kontakt med oss på E-mail: rune (alfakrøll) roraas.net.