Din guide til ferie i Østerrike
Din guide til ferie i Østerrike

Skiferie i Østerrike

IMG_1715Skiferie i Østerrike er noe mange drømmer om, men ikke alle tør ta steget helt ut til å reise. Til det er det bare en ting å si: Gjør det!

🏔️ Opplev Eventyrlig Skiglede i Østerrike! 🎿

Drømmer du om snøkledde fjell, skinnende sol og uforglemmelige skieventyr? Da skal du reise til Østerrike, hvor magien av de majestetiske Alpene venter på deg!

Skiferie i Verdensklasse: Delta i en spektakulær skiferie, der skikjøring blir til en opplevelse utenom det vanlige. Østerrike er kjent for sine velpreparerte løyper, som passer for alle ferdighetsnivåer – enten du er nybegynner eller en erfaren skientusiast. De vakre skianleggene som St. Anton, Kitzbühel og Saalbach-Hinterglemm byr på utfordrende nedfarter, fantastisk utsikt og en unik atmosfære.

❄️ Puddersnø og Panoramautsikt: Østerrike er berømt for sin krystallklare luft og det perfekte pudderet, som innbyr til ubesværet skikjøring. Forestill deg å gli nedover bakkene omgitt av de betagende alpetoppene, mens solen kaster sitt gyldne skinn over den snødekte verden. Østerrike tilbyr den ultimate kombinasjonen av eventyrlig skiglede og enestående naturskjønnhet.

🏘️ Sjarmerende Alpehytter og Gjestfrihet: Nyt østerriksk gjestfrihet i koselige skihytter og moderne resorts. Etter en dag på skibakkene kan du slappe av i velværeområdene, nyte autentisk Østerriksk matlaging og oppleve den varme atmosfæren i de tradisjonelle landsbyene.

🎉 Après-ski og Kulturelle Opplevelser: Opplev den livlige après-ski scenen med heftig musikk, dans på bordene og god stemning. Østerrike byr også på kulturelle opplevelser, inkludert sjarmerende byvandringer, lokale markeder og tradisjonelle arrangementer som gir et innblikk i landets rike historie.

Det finnes mange steder og land å reise på skiferie men vi vil anbefale deg å legge skireisen Østerrike på bakgrunn av følgende:

Østerrike har den triveligste kulturen og stemningen

Østerrike har den beste maten

Østerrike har de nyeste og mest moderne skianleggene og lite heiskø

Østerrike har den beste afterskien

Om du skal reise charter eller på egenhånd må du selvsagt avgjøre selv, men det er ikke vanskelig å bestille skreddersydd skireise selv. Norwegian flyr direkte til Salzburg i vinterhalvåret. Alternativt kan du fly til München. En drøy time med taxi eller leiebil så er du på plass i Østerrike. Om man reiser som en gruppe har vi god erfaring med å bestille en maxitaxi. Det er ikke dyrt og veldig lettvint og greit. Er man 4-10 personer vil dette ofte være rimeligere enn annen transport.