Din guide til ferie i Østerrike
Din guide til ferie i Østerrike

Zillertal

mayrhofen zillertal

Har du en gang besøkt Zillertal vil du alltid tilbake. Slik har det vært for oss også. Mayrhofen og Zillertal er et sted vi stadig reiser tilbake til.

Velkommen til Zillertal, det majestetiske dalområdet som tar pusten fra deg med sine storslåtte fjell, frodige enger og sjarmerende landsbyer!

Utforsk de endeløse mulighetene for friluftsliv, fra utforkjøring i de snødekte fjellsidene om vinteren til fotturer og sykling gjennom frodige daler om sommeren. Opplev den varme gjestfriheten fra de lokale, nyt de autentiske smakene av regionens kulinariske delikatesser og la deg forføre av den tradisjonelle alpeidyllen.

Enten du er eventyrlysten eller søker ro, tilbyr Zillertal en perfekt balanse mellom naturens skjønnhet og moderne komfort. Ta del i de lokale festlighetene, bli kjent med den rike folklore og la deg inspirere av fjellene som omgir deg.

Bli med oss på et virtuelt eventyr gjennom Zillertal, og la deg fortrylle av dette alpelandskapets unike sjarm. Liker du ekte Tyrolerhus og spesiell arkitektur skal du besøke Zillertal. Vi liker oss best langt inn i dalen i Mayrhofen. Der er det stort sentrum og mye liv.